Griekse Kippenspiesjes

1 75 0 5
Aantal personen:
  • 2 kipfilets
  • 2 teentjes look
  • 200 ml Griekse yoghurt
  • 8 el olijfolie
  • 20 druppels balsamico azijn
  • 8 saté stokjes
  • 2 mango's
  • 1 tl sambal
  • peterselie
  1. Snij de kipfilets in blokjes. Doe de olijfolie, de fijngesneden lookn de sambal, peper en zout in een kom en marineer hierin de kipfilets gedurende minstens 1 uur (mag ook een nacht).
  2. Pureer de mango en voeg enkele druppels balsamico azijn toe, vers gemalen peper en fijn gehakte peterselie.
  3. Bak de kippenblokjes en steek ze op een spiesje.
  4. Giet in een wijnglas enkele lepels Griekse yoghurt, een eetlepel mangocloulis en steek het kippenspiesje hier in.
  5. Versier met gehakte peterselie.
Martine ouderi