Griekse fetaburgers met komkommer-dillesaus

0 15 0 5
Aantal personen:
  • 350 gr lamsgehakt
  • 60 gr feta
  • 150 gr bladspinazie
  • 20 gr verse munt
  • 1 vleestomaat
  • 150 gr komkommer
  • zwarte peper en zout
  • 10 gr dille gedroogd
  • 10 gr citroen
  • 75 gr magere yoghurt
  • 1 teen knoflook
  • 4 hamburger broodjes
  • 1 ei
  1. .Kneed het gehakt met de kaas, munt, spinazie, sap, eiwit en wat zout en peper.
  2. Vorm er met de hand 4 gelijke burgers van.
  3. Leg de burgers op een houtskoolvuur of in een licht ingevette grillpan en bak ze gaar en mooi bruin, ca. 4-5 minuten aan elke kant.
  4. Meng voor de saus alle ingrediƫnten door elkaar.
  5. Snijd de broodjes open.
  6. Beleg ze met plakken tomaat en de burgers en schep een lepel van de saus erop.
  7. Vrouw.nl
Love to Cook