Griekse Feta-Dip . Heerlijk met Turks brood en rauwkost

14 10 0 5
Aantal personen:
  • 100 gr feta
  • 5 el olijfolie
  • 1 bosje peterselie inclusief steeltjes
  • 1 teen knoflook
  • pezo naar smaak
  • sap van !/2 citroen
  1. Deze heerlijke dip is toegankelijk voor iedereen door de zachte smaak van de schapenkaas.
  2. De peterselie zorgt voor wat pit.
  3. Deze kan eventueel vervangen worden door andere verse kruiden.
  4. De mogelijkheden zijn oneindig .
  5. Doe alle ingrediƫnten in de keukenmachine en pulseer tot er een homogeen mengsel ontstaat.
  6. Eventueel afmaken met wat peper, zout en chilikruiden.
  7. Serveertips
  8. (Turks) brood met wat rauwkost zoals reepjes komkommer, bleekselderij of wortel etc zorgen voor een smakelijk vegetarische borrelhapje.
  9. Eet smakelijk!
Love to Cook