Gratin van pangasius en tomaten

9 40 0 5
Aantal personen:
  • 3 tomaten
  • 1 bokaal kappertjes
  • 1 el gedroogde basilicum
  • 2 pangasiusfilets
  • 3 el witte wijn
  • 2 bolletjes mozarella
  • 1 pak verse spinazie
  • nootmuskaat
  • peper, zout
  • boter
  1. Stoof de spinazie aan in boter met beetje nootmuskaat en peper.
  2. Schik in een ovenschotel de tomaten in schijfjes en bestrooi ze met de uitgelekte kappertjes en de basilicum. Leg de visfilets erop.
  3. Overgiet met de wijn, doe er zout en peper op. Verdeel de spinazie over de vis. Leg er de mozarella in schijfjes op.
  4. Laat ongeveer 25 min goudbruin bakken in een hete oven(180c°)
  5. Smakelijk!
  6. Lekker met rijst
Veerle Verbrug