goulashssoep 6 liter

30 60 3 5
Aantal personen:
  • 1 kg stoofvlees
  • 1 kg tomaten of 1 blik gepelde tomaten
  • 1 middelgroot doosje tomatenpuree
  • 1 kg rode en groene paprika mix
  • 1 kg uien
  • 1 kg aardappelen
  • kruiden
  • 12 bouillonblokjes (naar smaak)
  1. 500 gr uien stoven met 500 gr aardappelen, grof snijden. Voeg de gepelde tomaten aan toe en laat stoven totdat het gaar is.
  2. Dit mengsel fijn mixen.
  3. Maak de bouillon van water en blokjes.
  4. Snij het stoofvlees in kleine stukjes en bak het aan in de pan.
  5. Snij de rest van de uien, aardappelen en paprika in kleine stukjes.
  6. Breng het mengsel met bouillon aan de kook en voeg de fijngesneden groenten en vlees alsook de tomatenpuree aan toe.
  7. Breng de soep op smaak met peper en zout, pili pili en andere kruiden.
Sonja Kapcia_2
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtWinter