Goulash

5 60 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr stoofvlees
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 groene paprika
  • 1/2 blikje tomatenpuree
  • 1 blokje vlees bouillon
  • 2 teentjes look
  • 1 rode chili peper
  • 2 blaadjes laurier
  • 1 tl paprika poeder
  • 10 champignons (in schijfjes)
  • 2 ui
  • 200 ml water
  • 2 el olijfolie
  1. Bak 't vlees in een pan bruin. Hak alle groenten in stukken en snij de champignons in schijfjes.
  2. Bak de ui in olijfolie glazig, voeg de look toe en laat even meestoven. Voeg de champignons toe en laat deze ook meestoven. Voeg het vlees toe en de paprika's en voeg water toe tot alles net onderstaat. Voeg alle andere ingredi├źnten toe en laat zachtjes 60 minuutjes pruttelen.
  3. Op het einde de goulash binden met wat maïzena en water.
  4. Heerlijk met rijst of frietjes..
djingiz