goulash

13 135 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram runderpoulet
  • 100 gram boter
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 potje chapignons
  • 1 zakje goulashkruiden (honig)
  • 1 teen look
  • 1 groot blikje tomatenpuree
  1. Snijd de runderpoulet in stukjes van 3 x 3 cm. Doe boter in de pan en bak de geperste knoflook, klein gesneden ui en de stukjes paprika lichtjes aan. Bak de runderpoulet even aan en voeg 2,5 deciliter water toe. Laat nu op laag vuur 2 uur stoven met deksel op de pan. Als het vlees gaar is, roer er de goulashkruiden door met 5 deciliter water en het potje champignons. Laat alles nog 10 minuten sudderen en roer regelmatig. Als de saus te dun is, voeg dan nog een blikje tomatenpuree toe.
wullum