Goulash

8 180 0 5
Aantal personen:
  • 6 el olie
  • 4 grote uien
  • 4 teentjes look
  • 1 kg rundervlees
  • 1 tl karwijzaad ( albert hijn )
  • 4 el paprikapoeder
  • 1 liter kippenbouillon
  • 400 gr vastkokend aardappels
  • 2 groene paprikas
  • 4 stuks tomaten
  • 200 ml volle yoghurt
  1. Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien en de knoflook een 5 min.Snijd ondertussen het vlees in blokjes en voeg daarna het vlees erbij.
  2. Doe de kruiden erin ( karwijzaad paparikapoeder peper ) en eventueel zout .
  3. Doe de bouillon erbij en breng aan de kook.Zet nu het vuur lager en laat 2 uur stoven onder een schuin deksel.
  4. Roer af en toe in de pot .
  5. Schil de aardappels en snijd ze in kleine stukjes ( 2x2cm )
  6. Voeg de paprikablokjes en de tomatenblokjes en aardappelblokjes erbij.en laat 30 min verder pruttelen.
chrisje75