goulash van kalfsvlees

10 60 4 5
Aantal personen:
  • 1 kg kalfsvlees schouderstuk
  • 2 uien snipperen
  • 4 aardappelen
  • 2 groene paprika's in reepjes
  • 400 gr tomaten
  • 1 eetl tomatenpuree
  • 250 ml kalfsfond
  • 200 ml witte wijn
  • 4 teentjes knoflook
  • boter en olie
  • 2 eetl paprikapoeder
  • 1 blaadje laurier
  • peper en zout
  1. snij het vlees in reepjes, braad ze aan in wat boter,kruid met peper en zout en paprikapoeder, zet even aan de kant, fruit de ui in wat vetstof voeg er de paprika's knoflook en laurier bij roerb ak 1 minuut, doe er de fond tomatenpuree tomaten wijn en en 1 eetl wijnazijn bij dek af en laat 1 uur zacht koken, doe er de aardappelen bij laat nog 15 tot 29 minuten stoven tot het vlees en de aardappelen goed gaar zijn
stanita