Gnocchi gratin van geitenkaas

8 45 4 5
Aantal personen:
  • 1 pakje Gnocchi
  • 600 gr tomatenblokjes
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • 1 tl gedroogde oregano
  • peper
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 1 ui
  1. Verwarm de oven voor op 200°. De gnocchi eventueel koken zoals aangegeven. De ui pellen en fijn snipperen en in de hete olie glazig bakken. de tomatenblokjes en eventueel een beetje water toevoegen en aan de kook brengen en dan het groentebouillonblokje toevoegen. Dan op smaak brengen met de kruiden.
  2. De gnocchi in een ovenschotel leggen en de saus er overgieten.
  3. Bak dit 25 min in de oven en dan de geitenkaas over de schotel verdelen en nog 5 min in de oven en eventueel onder de grill.
Hans termote