Gezouten wafels met spinazie, krokante sla en gerookte eendenfilet

71 20 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 300 g spinazie
  • 125 g bloem
  • 250 ml melk
  • 100 g Solo in wikkel
  • 4 eieren
  • 150 g sojascheuten
  • 1 courgette
  • 2 wortelen
  • 50 g sluimererwten
  • olijfolie
  • sap van 1 limoen
  • enkele druppels wijnazijn
  • enkele blaadjes dille
  • 2 pakjes gerookte eendenborst, voorgesneden
  1. Was de spinazie en kook hem gedurende 2 minuten in kokend water. Laat uitlekken en afkoelen. Hak de spinazie vervolgens fijn.
  2. Smelt de Solo au bain-marie en meng met de bloem, melk, 5g zout en eieren. Voeg ook de spinazie toe en meng het geheel goed.
  3. Bak van dit beslag de wafels met een wafelijzer.
  4. Was alle groenten, schil de wortelen en snij alle groenten in fijne reepjes. Meng de groenten onder elkaar en werk af met de azijn, een scheut olijfolie, limoensap en dille.
  5. Leg de wafels op de borden. Dresseer de salade en een sneetje eendenborst ernaast.
Solo