gezonde chocoladecake

37 60 3 5
Aantal personen:
  • 1 Banaan
  • 3 Eieren
  • 150 gr margarine
  • 1 eetl margarine op kamertemperatuur
  • 2 eetl cashewnoten
  • 175 g rietsuiker
  • 175 g zelfrijzende bloem
  • 100 g pure chocolade
  • 25 g cacaopoeder
  • 1 zakje bakpoeder
  1. Verwarm de oven 10min voor op 180°c
  2. Smelt de chocolade au bain-marie en laat afkoelen
  3. Vermeng ondertussen de margarine met de rietsuiker.
  4. Mix er de eieren 1 voor 1 door en voeg vervolgens de bloem, het bakpoeder en het cacaopoeder toe. Mix alles goed.
  5. Prak de banaan met een vork fijn en roer onder het mengsel.
  6. Voeg de gesmolten chocolade en de fijngehakte noten toe.
  7. Doe het deegmengsel in een ingeboterde cakevorm en zet 45 a 50 min in de oven. Smakelijk
nora-inshallah