Gezond banaanbrood met bosbessen en pecannoten

2 85 0 5
Aantal personen:
  • 140 gr bloem ( spelt)
  • 100 gr zelfrijzend bakmeel
  • 2 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • 300 gr geprakte rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 150 ml Griekse yoghurt
  • 4 el agave siroop of vloeibare honing
  • 100 gr blauwe bessen
  • 25 gr ongezouten pecannoten in stukjes
  1. Werk de afgewogen bloem, bakpoeder en zelfrijzend bakmeel met een snufje zout door elkaar.
  2. Mix in een andere kom de geprakte bananen, eieren en Griekse yoghurt tot een beslag.
  3. Werk de natte ingrediƫnten door de droge ingrediƫnten tot een mooi beslag.
  4. Roer er dan voorzichtig de bessen doorheen. Doe het beslag over in een cakevorm en bestrooi met de stukjes pecannoten. Zet voor 70 minuten in een oven van 160 graden.
Love to Cook