gewokte garnalen met chilipepers

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 200 gram scampi
  • 2 teentjes look
  • 1 chilipeper
  • 2 EL sojasaus
  • 100 gram spinazieblaadjes
  • 50 gram noedels
  • 3 EL maisolie
  1. kook de noedels.giet ze af,meng er wat maisolie door en hou ze warm.
  2. verhit de wok,giet er 2 EL olie in en enkele sec.later de knoflookplakjes. roerbak tot de plakjes bruin zijn.haal ze uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
  3. wok vervolgens de snippers chilipeper 1 minuut tot ze zacht zijn,laat ook uitlekken.
  4. doe de resterende olie in de wok en bak daarin de garnalen tot ze beginnen te bruinen. giet er de sojasaus bij en de spinazie. roerbak tot de spinazie begint te krimpen.
  5. voeg de chilipepers en de look toe.
  6. serveer met de noedels.
tanjav