Gewokte eendenfilet met mango

491 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 eendenfilets
  • 250 g peultjes
  • Solo Vloeibaar
  • 3 mango's
  • 2.5 dl suikersiroop
  • 3 eetlepels ketchup
  • 2 gedroogde pili-pilipeultjes
  • 2 groene paprika's
  • 1 oranje paprika
  • 2 knoflookteentjes
  1. Snijd de eendenfilets in schijfjes en de paprika's in blokjes.
  2. Verwijder de uiteinden van de peultjes.
  3. Snipper de knoflook fijn. Verwijder de pitjes van de pili-pili en snipper ze fijn.
  4. Verhit de Solo Vloeibaar in de wok.
  5. Roerbak de paprika en doe er na 3 minuten de eendenfilet bij.
  6. Na nog eens 3 minuten mogen de peultjes, en de knoflook in de wok.
  7. Blijf alles roerbakken.
  8. Schil de mango's.
  9. Plet het vruchtvlees van het rijpste exemplaar.
  10. Snijd de tweede mango in stukjes en verdeel de derde in mooie partjes.
  11. Doe de geplette mango en de stukjes mango samen met de siroop, ketchup, en de pili-pili snippers in de wok.
  12. Roerbak nog even. Dien op in een schaal en versier met de mangopartjes.
Solo