Gevulde varkensfiletlapjes

20 45 1 5
Aantal personen:
  1. Ingrediƫnten:
  2. 1 sneetje oud wit brood
  3. 30 gr verse petersielie
  4. 25 gr verse bieslook
  5. 75 gr verse roomkaas
  6. 2 el mosterd
  7. zout en peper
  8. 6 varkensfiletlapjes
  9. cocktailprikkers
  10. Bereidingswijze:
  11. Week de cocktailprikkers in koud water. Snijd de korsten van het brood en verkruimel het boven een kom. Knip de peterselie en bieslook fijn boven de kom. Meng de roomkaas
  12. en de mosterd erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de filetlapjes langs de rand in. Schep de roomkaasvulling erin en steek dicht met cocktailprikkers.
  13. Grill de lapjes op de bbq.
  14. Tip:
  15. Gebruik varkensfilet aan een stuk en braad het in de pan.
  16. Maak de jus af met wat roomkaas, champignons, een drupje
  17. droge witte wijn en wat bouillon.
  18. Serveer met groente en gebakken aardappels.
Theoke_1