Gevulde Portobello

3 20 0 5
Aantal personen:
  • 2 sneetjes oud brood
  • 4 grote Portobello's
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • 10 gram platte peterselie
  • 40 gram geraspte Parmazaanse kaas
  • 1 theelepel geraspte citroenschil
  • 8 schijfjes Granny Smith
  • 1 teentje knoflook
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Maal de oude boterhammen fijn in de keukenmachine. verwijder de stelen van de portobello en hak deze fijn. Bestrijk de portobello met olijfolie en wat zout en leg ze met de bolle kant naar beneden op een bakplaat. meng in en kom de kaas, citroenschil, peterselie en 2 eetlepel paneermeel(brood), geperste knoflook. Verdeel het mengsel over de portobello en leg op elke portobello 2 schijfjes appel. plaats in de over en bak ze in 15 minuten bruin en gaar.
datahaag