Gevulde perzik met krab

5 20 4 5
Aantal personen:
  • 1 zakje krab of sumi krab (luchtdicht verpakt)
  • 1/2 krop sla (ijsberg)
  • 1 kl blik ananas
  • 1 groot blik perzikken
  • 2 eetlep mayonaise
  • 2 eetl light room of youchurt
  • 1 eetl citroensap
  • 1 eetl gehakte peterselie of gesneden bieslook
  1. versnij de gekuiste sla in fijne reepjes en schik op bord
  2. leg er een schijf uitgelekte ananas op
  3. daarboven een perzik met bolle kant op opening ananas
  4. de krab in kom vermengen met mayo, room of youchurt, citroensap
  5. en gehakte peterselie of bieslook
  6. de perzikken vullen
  7. bovenop een sprietje bieslook of toefje peterselie
  8. lekker fris en kan op voorhand klaargemaakt en net voor opdienen gevuld
  9. lekker met stukje stokbrood
suzanne jacobs