Gevulde Paprikarolletjes

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 bokaaltje Gegrilde paprika's
  • 5 sneetjes Toastbrood
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 bosje Bladpeterselie
  • 60 gr Pecorino
  • 1 st Ei
  • 1 bol Mozzarella
  • 3 el Witte wijn
  • Olijfolie
  • Pezo
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel het toastbrood. Bak de broodkruimels goudbruin in olijfolie.
  2. Maak een vulling van de broodkruimels, knoflook, peterselie,wijn, het losgeklopt ei en de helft van de pecorino. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Halveer de paprika's. Verddel er het broodmengsel over en zet vast met een prikkertje.
  4. Schik de rolletjes in een ingette ovenschotel.
  5. Snijd de mozzarella in plakjes , verdeel ze over de paprikarolletjes. Bestrooi met de rest van de pecorino en besprenkel met olijfolie. Zet 15 min in de oven.
Mieke 100