Gevulde paprika

3 50 4 5
Aantal personen:
  • 100 gr gehakt
  • 2 rode paprika's
  • geraspte kaas
  • 1 blikje mais
  • portie zwarte olijven
  • snuifje peper
  • snuifje zout
  • snuifje curry
  • 1 blikje tomatensaus
  • 4 tomatenblokjes
  • 1 ui
  • olijfolie
  1. Verwarm de oven op 200°.
  2. Snij de paprika"s hol en leg ze in een schaal met olijfolie. Doe de paprika's voor 20 min in de oven.
  3. Snij de ui fijn en bak deze in een pan tot de ui mooi bruin ziet. Hierbij voeg je de tomatenblokjes toe. Daarna voeg je een beetje water toe en laat het op een zacht vuur staan voor welgeteld 10 min.
  4. Bak ondertussen het gehakt mooi bruin en voeg deze bij de tomaten en ui. Voeg bij de saus : tomatensaus, peper, zout, mais, zwarte olijven en curry toe.
  5. Zodra de paprika's 10 min in de oven hebben gestaan, haal je de paprika"s eruit en vul je u deze met je vulling.
  6. Strooi vervolgens nog beetje kaas over je paprika.
  7. Plaats de paprika"s terug in de oven voor 10 min. Zodra de paprika's klaar zijn kan je deze dresseren op een bord.
  8. Smakelijk !
ashley5
Meer inspiratie

BelgischGroenteHoofdgerecht