Gevulde paprika

7 0 0 5
Aantal personen:
  • 225 g uien
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g bleekselderij
  • 225 g hazelnoten
  • 2 paprika's
  • 100 g geraspte kaas
  • 2 eieren
  • 1/2 kl tijm
  • 1/2 kl marjolein
  • peper
  • zout
  • solo
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak de selderij fijn. Maal de hazelnoten.
  3. Meng de noten, de ui, de knoflook en de selderij met de kaas en de eieren.
  4. Kruid met tijm, marjolein, peper en zout.
  5. Halveer de paprika's zodat je twee bootjes krijgt en vul ze met dit mengsel.
  6. Giet 1 cm water in een ingevette ovenschaal, plaats de paprika's daarin en bak ze gedurende 35 minuten.
sofied