GEVULDE PAPRIKA MET GEHAKT

2 0 0 5
Aantal personen:
  • 4 paprikas
  • 1 ei
  • 250 gram rundergehakt
  • paneermeel
  • 100 gram kaas
  • 1 potje gekruide basis tomatensaus
  • zout en peper
  • paprikapoeder
  1. Verwarm de oven voor op 200º.
  2. Was de paprika’s, snijd het kapje eraf en haal de zaadjes eruit.
  3. Meng het gehakt met 4 eetl. paneermeel, het ei en de kruiden in de mixerkom.
  4. Vul de paprika’s met het gehakt.
  5. Beboter de UltraPro schaal en leg het overgebleven gehakt op de bodem van de schaal. Leg de paprika’s op het gehakt. Giet de tomatensaus over en tussen de paprika’s.
  6. Rasp de kaas in de raspmolen en strooi over de paprika’s.
  7. Zet de schaal in de voorverwarmde oven, 200º, en schakel tegelijkertijd de magnetron in op 500 Watt. Tijd 8 min.
  8. Controleer of de paprika gaar is (inprikken) en zet de schaal evt. nog 2 minuten terug.
  9. Serveer bij dit gerecht rijst en rauwkostsalade.
Marloes2004
Meer inspiratie

BelgischGroenteBijgerecht