gevulde omelet met champignons, ui en tomaat

2 20 0 5
Aantal personen:
  • 6 tot 8 eieren
  • 4 eetlepels melk
  • peper en zout
  • 20 gr vetstof (2 maal)
  • 2 uien
  • 2 tomaten
  • 100 gr champignons
  1. pel de uien en snipper ze fijn. Pel en ontpit de tomaten, en snij ze in blokjes. Reinig de champignons, en snij ze in schijfjes.
  2. Stoof de groenten aan in de hete vetstof. Breng op smaak met peper en zout. Breek de eieren in een kom; Voeg melk, peper en zout toe. Klop alles door elkaar. Laat de vetstof smelten en zorg dat die gelijkmatig over de pan verdeeld is. Giet er 1/4 de van het eimengsel in en bak op een zacht vuur aan één kant lichtbruin. Schep 1/4 de van de champignonvulling in het midden op de omelet en vouw dicht. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten en vul ze.
NelekeP