Gevulde lamsschouder

5 90 0 5
Aantal personen:
  • 1 ontbeende lamsschouder
  • 200 g kalfsgehakt
  • 100 g varkensgehakt
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 50 g gehakte zwarte olijven
  • 5 cl cognac
  • 2 takjes selderijblad
  • thijm, rozemarijn, laurier
  • olijfolie
  • zout & peper
  1. Meng de sjalot met de thijm, gehakte olijven, cognac, zout en peper naar smaak door het gehakt.
  2. Vul de lamsschouder met het gehakt, verdeel het over het hele opervlak, leg de rozemarijn, de laurier , de takjes selderijblad in het midden. Rol het vlees op, bind het op met keukentouw, bestrijk het met olie en bestrooi met zout en peper.
  3. Braad de gevulde schouder 1 uur in een op 180°C verwarmde oven.
brubru