Gevulde kipfilet met champignons

637 25 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • zout
  • 1 appel
  • 75 g Solo
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon kip
  • 250 g verse tagliatelle
  • 250 g rucola sla
  • peper
  • ciderazijn
  • basilicum blaadjes
  • 250 g champignons (mengeling)
  • 600 g kipfilet
  1. Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en ontpit de appel en snij in stukjes.
  2. Los het bouillonblokje op in 0.5L warm water.
  3. Smelt de helft van de Solo en stoof er de appel en de champignons samen in aan.
  4. Breng op smaak met peper en zout en de ciderazijn. Snij de filets open en vul ze met de bereiding.
  5. Bind ze zorgvuldig toe en stoom ze in de vleesbouillon gedurende ongeveer 4 minuten.
  6. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  7. Roer de rest van de Solo door de pasta en dan de grof gehakte raketsla.
  8. Schik de pasta op de borden en verdeel er de in plakjes gesneden vlees op.
  9. Werk af met de basilicumblaadjes.
Solo
Meer inspiratie

GevogelteHoofdgerecht