Gevulde kastanjechampignons met corned beef

5 20 0 5
Aantal personen:
  • 40 st kastanjechampignons
  • 250 g corned beef
  • 250 g zuurkool
  • 125 g gruyerekaas
  • 125 g roggebrood
  • 6 el Thousand Islands dressing
  • 1 tl komijn
  1. Borstel de paddenstoelen schoon en verwijder de steeltjes. Hak de steeltjes fijn. Spoel de zuurkool, knijp fijn en hak het fijn. Maal de kaas en rooster en verkruimel het roggebrood.
  2. Schik de paddenstoelhoedjes op een paar borden, dek af met magnetronfolie en laat bord per bord, 2 a 4 minuten garen op hoge stand. Meng alle overige ingrediƫnten grondig door elkaar en verdeel over de paddenstoelhoedjes. Laat een bord paddenstoelen onafgedekt op hoge stand garen in 2 1/2 a 3 1/2 minuutjes. Herhaal met het andere bord.
Ewald56