Gevulde kalfslapjes met witloof

431 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 600 g kalfslapjes
  • 8 eetlepels Solo
  • 3 eetlepels suiker
  • zout
  • 8 blaadjes salie
  • 4 stukken witloof
  • 1 ui
  • peper
  • 100 g Parmezaanse kaas
  1. Stoom het witloof in een bodempje water gedurende 4 minuten.
  2. Pel en snipper de ui fijn en laat ze stoven in 4 eetlepels Solo.
  3. Leg er het witloof bij en strooi er de suiker over. Breng verder op smaak met peper en zout.
  4. Laat op een zacht vuur licht karameliseren.
  5. Verdeel de kaas en de salieblaadjes over de lapjes, plooi ze dicht en zet ze met een tandenstoker vast.
  6. Bak ze in de rest van de Solo gaar.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht