Ge­vul­de ei­e­ren met gerookte fo­relmousse en dille.

13 18 4 5
Aantal personen:
  • 6 eieren liefst scharrel of biologische eieren
  • 2 el mayonaise
  • 125 gr gerookte forelfilet
  • 1 tl (Dijon) mosterd
  • 2 el verse dille
  • toefjes dille om te garneren
  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
  2. Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer.
  3. Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.
  4. Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers of een klein toefje verse dille.
Love to Cook