Gevulde dorade à la Provençale

28 60 Gemiddelde moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 1 in blokjes gesneden tomaat
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Provençale
  • 1 dorade van 800g
  • 250 g rijst
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 gele paprika
  • 0.5 bussel lente-uien
  • 0.5 citroensap
  • 0.5 dl tomatensap
  • peper en zout
  1. Snij de aubergine, paprika en courgette in blokjes en besprenkel de aubergine onmiddellijk met citroensap.
  2. Snij de lente-uien in schijfjes.
  3. Verhit 2 eetlepels Solo in een wokpan en bak op een hoog vuur de courgette, uien en paprika aan, voeg na 2 minuten de aubergine toe en blijf omroeren op een hoog vuur.
  4. Meng er de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Proven├žale onder, roer om en doe er de tomatenblokjes en het tomatensap bij.
  5. Ontschub de dorade en spoel zorgvuldig.
  6. Vul de buikholte van de dorade met de ratatouille en wikkel er keukentouw rond, strooi er licht peper en zout over.
  7. Verwarm de oven voor op 180┬░ C, leg de dorade in een ovenschotel en verdeel er de rest van de Solo over.
  8. Laat 20 tot 30 minuten garen in de oven.
  9. Kook intussen de rijst in ruim water, giet af en werk af met het derde tablet Kruiden Bouquet.
Solo