Gevulde champignons

4 30 0 5
Aantal personen:
  • 12 st helme grote champignons
  • 2 teentjes look
  • 2 st sjalotjes
  • 200 gr mafgere verse kaas
  • 2 eetl fijngehakte peterselie
  • 1 eetl paneermeel
  • 1 takje tijm
  1. Borstel de champignons schoon en snijd het steeltje uit de hoedjes. Besprenkel de hoedjes met citroensap tegen het verkleuren.
  2. Snipper de steeltjes en de sjalotjes heel fijn en meng ze met de verse kaas.
  3. Voeg het geperste knoflook, de peterselie, het paneermeel, de blaadjes van de tijm, peper en zout toe en roer tot een glad mengsel.
  4. Vul de champignons met het mengsel en schik ze in ovenschalen.
  5. Laat 20 tot 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200°C.
hildeke3105