Gevulde champignons

549 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels Solo
  • 1 pakje radijsjes
  • 250 g champignons de paris( grote)
  • 1 citroen
  • bieslook
  • 4 porties gemengde sla
  • 1 ui
  • 2 eetlepels hazelnoten
  • 150 g kruidenkaas
  1. Neem enkele grote champignons en was ze zorgvuldig.
  2. Verwijder voorzichtig de steel en hol de hoedjes uit.
  3. Laat de Solo smelten in een pan en voeg het citroensap toe (zo worden de champignons niet zwart). Laat de steeltjes even bruinen en roer er dan de kruidenkaas bij .
  4. Vul de hoedjes en bestrooi met bieslook.
  5. Serveer op een bedje van gemengde sla, waaronder u heel dunne ringetjes witte ui, hazelnoten en fijn gesneden radijsjes heeft gemengd.
Solo