Gevulde champignons met salami

11 15 0 5
Aantal personen:
  • 12 grote champignons
  • zout en versgemalen peper
  • 1/4 rode aprika
  • 50 gr salami
  • 1 tomaat
  • 3 el geraspte kaas
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Leg de champignons op een bord of snijplank met de steeltjes omhoog.
  3. Snijd met een mesje voorzichtig de steeltjes er uit.
  4. Verwijder de zaadjes en vocht van de tomaat en hak het vruchtvlees in kleine blokjes.
  5. Snijd ook de paprika en salami in kleine stukjes.
  6. Meng de tomaat, paprika en salami door elkaar in een kommetje en breng op smaak met peper en zout.
  7. Vul de champignonhoedjes met het mengsel en strooi er wat geraspte kaas over.
  8. Zet ze ca 15 minuten in de oven en serveer ze warm.
  9. Ook lekker als warm hapje bij de borrel.
Love to Cook