Gevulde bollen met perzik

4 30 0 5
Aantal personen:
  • 6 vel bladerdeeg
  • 1 el amandelschaafsel
  • 2 el suker
  • 1 snufje kaneel
  • 200 gr perziken uit blik
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje slagroomversteviger
  1. NAGERECHT/GEBAK
  2. Gebak van bladerdeeg gevuld met kaneelslagroom en perzik
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi de vellen bladerdeeg. Steek met een glas of vorm uit ieder vel 2 rondjes. Bestrooi met amandelschaafsel. Leg ze op een ingevette bakplaat of op bakpapier ongeveer 15 min in de oven totdat ze mooi bruin zijn. Klop ondertussen de slagroom stijf met de suiker, slagroomversteviger en kaneel. Snijd de perziken in stukjes. Haal de bladerdeegrondjes uit de oven en snijd ze horizontaal open. Leg op de onderste helft wat stukjes perzik en een flinke schep slagroom. Sluit af met de bovenkant van bladerdeeg. Lekker met poedersuiker bestrooien en serveren.
  4. Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/
Love to Cook