Gevulde boerenomelet

401 20 4 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels light room
  • 100 g spekblokjes
  • 2 eetlepels Solo
  • 4 eieren
  • 4 champignons in schijfjes
  • 0.5 gepelde en versnipperde ui
  • 100 g worteltjes en erwtjes
  • peper en zout
  1. Stoof de worteltjes en erwtjes in de helft van de Solo aan .
  2. Bak de spekblokjes kort en stoof er eerst de ui en nadien de champignonschijfjes bij.
  3. Laat licht bruin bakken. Haal het mengsel uit de pan.
  4. Kluts de eieren met de light room en breng ze op smaak met peper en zout.
  5. Bak met de rest van de Solo tot een omelet.
  6. Schuif de omelet op een schotel, verdeel er de spekjes en de groenten over en plooi dubbel zodat de vulling nog net zichtbaar is.
Solo
Meer inspiratie

EiHoofdgerecht