Gevulde aubergines met kruidig gehakt en Comté

1835 45 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 800 g gemengd gehakt
  • 40 g Solo
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 ei
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels peterselie, gehakt
  • kleine rode pepertjes, gehakt (naar believen)
  • 2 grote aubergines
  • 4 dl tomatensaus
  • 8 eetlepels gemalen Comté
  1. Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de knoflook, de peterselie en de rode pepertjes.
  2. Bak het mengsel in de Solo kort in de pan. Snij de aubergines overlangs door en haal het vruchtvlees er gedeeltelijk uit.
  3. Vul de auberines met het gehakt en overgiet met de tomatensaus.
  4. Bestrooi met de gemalen Comté.
  5. Zet de aubergines een half uur in een oven op 180°C.
  6. Dien op verwarmde borden op en werk af met een takje groen.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht