Gevulde amandelpannenkoekjes met mangochutney

79 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 250 g bloem
  • 500 ml melk
  • 5 eieren
  • 2 eetlepels bier
  • 1 mespunt zout
  • 26 g vanillesuiker
  • 150 g amandelpoeder
  • 5 cl slagroom
  • Solo Vloeibaar
  • 2 rijpe mango’s
  • 1 pakje gedroogde rozijnen
  • enkele druppels witte balsamicoazijn
  1. Doe de bloem, melk, 3 eieren, een mespunt vanillesuiker, het bier en zout in een kom en meng alles goed tot een smeuïg beslag.
  2. Splits 2 eieren en meng de eigelen met het amandelpoeder, de room en een eetlepel Solo Vloeibaar.
  3. Pel en snij de mango’s in stukjes. Stoof ze gedurende 20 minuten op een laag vuurtje met een eetlepel Solo, de rozijnen, balsamicoazijn en 25g vanillesuiker.
  4. Doe dit in een gesloten kookpan.
  5. Schil de peren en snij ze in blokjes. Bak ze kort aan in een eetlepel Solo.
  6. Bak nu de pannenkoeken in wat Solo.
  7. Beleg de pannenkoeken met wat blokjes peer en het amandelbeslag. Rol ze op en dresseer ze op de borden. Werk af met een lepel mangochutney.
Solo