gevulde abrikoos met kruidenkaas en peperkoek

15 15 3 5
Aantal personen:
  • 2 eetl Philadelphia kaas
  • 2 eetl kruidenkaas of bieslookkaas
  • 12 gedroogde abrikozen
  • 6 gedr rode besjes
  • 1 sch peperkoek( zonder suiker bovenop)
  1. meng de twee soorten kaas, zet paar uur in koelkast,
  2. snij de abrikozen aan één kant open
  3. vul spuitzak met kaasmengsel, of doe mengsel in pastiek diepvrieszakje en snij puntje af
  4. spuit de abrikoosjes vol met dit mengsel, schik ze mooi op schotel,
  5. leg op de kaas een bolletje roze gedroogde bes en duw er een klein blokje peperkoek in,
  6. dit mag zeer klein vierkantje zijn, +/- 4 mmlekker aprohapje makkelijk op voorhand klaar te maken
  7. Eventueels ook dit vulsel voor kerstomaatjes
suzanne jacobs