GEVOGELTERISOTTO

8 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 g kalkoenfilet
  • 300 g ongekookte mediterraanse rijst
  • 500 g in plakjes gesneden champignons
  • 400 g doperwten (diepvries)
  • 1 rode - in blokjes gesneden - paprika
  • 1 fijngesnipperde ui
  • 2 blokjes bouillon italiano van Knorr
  • 1 klein doosje tomatenpuree
  • 750 ml water
  • 4 el olijfolie
  1. Fruit in een stoofpot de fijngesneden ajuin in 2 el olijfolie en voeg er de champignons aan toe. Zodra de champignons halfgaar zijn, de ongekookte rijst toevoegen. Tomatenpuree en bouillonblokjes bijvoegen. Alles goed mengen en het geheel 5 min. op een hoog vuur verwarmen. Water, samen met de paprika en doperwten toevoegen en op een zacht vuurtje laten sudderen gedurende 10 min.
  2. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze goudbruin in een pan met 2 el olijfolie.
  3. Het rijst-groentenmengsel met het vlees vermengen en over de borden verdelen.
li5662