Gevogelterisotto

907 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 200 g sluimererwten
  • 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano
  • 750 ml water
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 300 g rijst
  • 500 g in plakjes gesneden champignons
  • 400 g doperwten
  • 1 rode paprika (in blokjes gesneden)
  • 1 grote fijngesnipperde ui
  • 600 g kalkoenfilet
  • 1 blikje tomatenpuree
  1. Fruit in een stoofpot de fijngesneden ui in 2 eetlepels Solo en voeg er de champignons aan toe.
  2. Zodra de champignons halfgaar zijn doet u er de rijst bij, samen met de tomatenpuree en de 2 blokjes Knorr Kruiden Bouquet Italiano.
  3. Meng alles goed en verwarm het 5 minuten op een hoog vuur.
  4. Doe er dan het water, de paprika en de doperwten bij en laat het gerecht op een zacht vuurtje 10 minuten sudderen.
  5. Als laatste gaan de sluimererwten in de stoofpot.
  6. Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bak ze in een pan met de rest van de Solo.
  7. Meng de rijst-groentemengeling door het vlees en verdeel de risotto over 4 borden.
Solo