Gevogeltepapillot met boursin en basilicum

27 30 0 5
Aantal personen:
  1. Gevogeltepapillot met boursin en basilicum
  2. Snijd vier velletjes bakpapier van 30 cm lang.
  3. Snijd de kip in plakjes van ongeveer 2 cm dik. Maak de groenten schoon en verdeel ze gelijkmatig over het midden van het bakpapier. Bedek met stukjes kip.
  4. Neem enkele basilicumblaadjes en hak ze fijn. Meng de basilicum met de boursin en verdeel het mengsel over de kip. Bestrooi met peper en zout.
  5. Sluit de papillot met behulp van keukentouw en zet gedurende 15 minuten in de oven op 180┬░C.
  6. Tip : Voeg een scheutje witte wijn toe aan het boursin-basilicumengsel voor een heerlijk aroma.
  7. Franse wijn : Witte wijn, Elzas, Pinot Blanc
  8. Wereldwijn : Witte wijn, Luxemburg, Pinot Blanc
  9. Wijntips : De fijne smaak van een pinot blanc biedt voldoende weerwerk aan de boursin en de kruiden.
  10. Ingredi├źnten voor personen
  11. vers basilicum 4 takje(s)
  12. zout en versgemalen peper
  13. kipfilet 4 filet(s)
  14. boursin look & fijne kruiden
  15. groene groenten 200 gram
dorisgielen