Gestoofde tournedos en artisjokharten met parmezaankaas

6 25 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 600 g diepgevroren artisjokharten
  • 20 cl room
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
  • 50 g geraspte parmezaankaas
  • 4 tournedos
  • 3 soeplepels olijfolie
  1. Laat de artisjokharten in een grote pot kokend, gezouten water gedurende 5 minuten koken en laat ze uitlekken.
  2. Leg de artisjokharten met twee soeplepels olijfolie in een sauteerpan, kruid met peper uit de molen, dek af en laat 10 minuten bakken.
  3. Warm de room intussen zacht op, voeg 1 runderbouillonketeltje en 1 soeplepel parmezaankaas toe en roer om met een lepel. Kruid goed met peper.
  4. Schroei de tournedos dicht: per kant 2 minuten in een pan op hoog vuur met 1 soeplepel olijfolie.
  5. Dien onmiddellijk op een bord op, besprenkel de artisjokharten met parmezaankaas en overgiet het vlees met de room.
Knorr
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht