Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie

257 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • blaadjes salie
  • 150 g gerookte spek in fijne plakjes
  • 60 g Solo
  • 1 glas witte wijn
  • zout
  • 600 g kalkoenlapjes
  • peper
  • citroensap
  • Parmezaanse kaas
  1. Bak het spek krokant in de op 160° C voorverwarmde oven.
  2. Breng de kalkoenlapjes op smaak met peper en zout en bak ze in de Solo gaar.
  3. Hou ze warm. Doe de witte wijn en het citroensap met enkele versnipperde salieblaadjes in de pan en roer de bakresten los.
  4. nij de lapjes in stukken en schik op ieder bord een stuk.
  5. Leg daarop enkele sneetjes spek en enkele blaadjes salie.
  6. Leg daarop nog een stukje kalkoen.
  7. Lepel er de saus over en werk af met Parmezaanse kaas.
  8. Dien op met gestoofde spinazie en gekookte krielaardappeltjes.
Solo
Meer inspiratie

GevogelteHoofdgerecht