Gesauteerde bananen met stracciatella

70 30 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 4 bolletjes Carte d'Or Stracciatellaroomijs (200 g/400 ml)
  • 50 g Solo
  • 4 middelgrote bananen
  • 100 ml Grand Marnier-likeur
  • 40 g bruine suiker
  • muntblaadjes om af te werken
  1. Smelt de Solo in een grote braadpan op een middelhoog vuur. Schil de bananen, snij ze in de lengte door en bak ze gedurende 2 tot 3 minuten in de Solo
  2. totdat ze aan elke kant goudbruin zien.
  3. Giet de likeur er bij (voorzichtig voor de spetters). Kook de bananen gedurende 2 minuten in de likeur.
  4. Bestrooi de bananen met de bruine suiker en leg ze op de borden.
  5. Schep een bolletje Carte d'Or Stracciatellaroomijs uit en leg het op de bananen.
  6. Dien onmiddellijk op.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht