Geroosterde halloumi met zomergroenten en orzo

217 20 3 5
Aantal personen:
  • 1 pakje halloumikaas
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 1 bosje lente-ui
  • Solo Vloeibaar
  • 250 g orzo (Griekse deegwaren)
  1. Kook de orzo, volgens de aanwijzingen op de verpakking, beetgaar in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de halloumi in plakjes en meng ze met een eetlepel Solo. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in dunne plakjes. Halveer de lente-uitjes in de lengte. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd in plakjes.
  3. Verhit een grillpan en grill er de groenten en de kaas in.
  4. Giet de orzo in een slakom en schik daarop de geroosterde halloumi en groenten. Serveer met knapperig vers gebakken brood.
Solo