geroosterd varkensvlees voor Babi pangang

22 40 3 5
Aantal personen:
  • 800 gr schouderkarbonade
  • 2 teentjes look
  • 2 lenteuitjes
  • 2 el oesteraus
  • 6 el soyasaus
  • 3 el Hoisinsaus
  • 9 el suiker
  • 1,5 tl zout
  • 3 el cognac
  1. De bovenkant van het vlees schuin insnijden zodat je inkepingen krijgt van een 1/2 cm diep , doe dit in ruitvorm . Doe hetzelfde aan de onderkant.
  2. Meng alle ingredi├źnten samen tot een marinade en laat het vlees hier enkele uren in marineren(een nachtje mag ook).
  3. Verwarm de oven op 180┬░ en laat het vlees op een rooster,met braadslede eronder 35 minuten bakken. Regelmatig met marinade bedruipen.
  4. (tip : bedek de braadslede met alu-folie )
Spruitje