Gerookte Zalmcarpaccio met oosterse dressing

6 15 0 5
Aantal personen:
  • 300 gr gerookte zalmfilet
  • versgemalen peper
  • 2 el citroensap
  • 2 bosuitjes
  • VOOR DE DRESSING
  • 1 el ketjap manis
  • 1 el citroensap
  • 2 el Thaise vissaus
  • 2 el witte wijn azijn
  • 1 el sesamzaadjes licht geroosterd
  1. Verdeel de gerookte zalmfilet over 4 borden. Maal er peper over en besprenkel de vis met citroensap. Snijd de bos uitjes in smalle ringetjes. Houd wat van het groen apart voor de dressing.
  2. Verdeel de uiringetjes over de zalm. Meng de ingrediƫnten voor de dressing en voeg het uitjesloof toe. Sprenkel een beetje dressing over de zalm en geef de rest er apart bij. Bestrooi met de geroosterde sesamzaadjes.
  3. Tips:
  4. Geef er repen geroosterd pitabrood of naanbrood met knoflookolie bij.
  5. Bron Judes dinner en mcd supermarkt recept aangepast
Love to Cook