Geroerbakte kip met nazomergroenten in pittige champignonsaus en penne

39 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 blokje Knorr Bouillon Original Groenten
  • 400 g penne pasta
  • 1 courgette
  • 2 gele paprika’s
  • 150 g kerstomaatjes
  • 400 g kipfilet
  • 4 eetlepels vloeibare boter
  • 1 zakje Knorr kant-en-klare Champignonsaus
  • 1 eetlepels gladde mosterd
  • 0.5 -1 theelepel cayennepeper
  1. Breng in een kookpot water met het bouillonblokje aan de kook, roeren tot het blokje is opgelost. Voeg de pasta toe en kook deze gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten. Snij ondertussen de courgette en de paprika’s in stukjes. Maak de tomaatjes schoon. Snij de kipfilet in reepjes.
  2. Verwarm de boter in een wok of grote braadpan en roerbak de stukjes kip 5 minuten. Voeg de courgette en paprika toe en roerbak alles nog 4 minuten. Voeg de kerstomaatjes toe en roerbak ze 1 minuut mee. Roer de champignonsaus, de mosterd en de cayennepeper (hoe meer, hoe pittiger) erdoor. Goed laten doorwarmen.
  3. Verdeel de pasta over 4 borden en serveer met de geroerbakte kip met nazomergroenten in de pittige champignonsaus.
Knorr