Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon, kappertjes en rucolasaus

501 35 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels Solo
  • 1 koffielepel kappertjesjus
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 8 aardappels (kleine aardappelen ‘ratte')
  • 0.5 bosje rucola
  • 150 g reblochonkaas
  1. Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water.
  2. Pel de aardappelen en hou ze warm.
  3. Spoel de rucola en hak ze in grove stukken.
  4. Snij de kaas in stukjes en snij de onderkant van elke aardappel weg zodat hij kan blijven staan.
  5. Leg op elke aardappel een stukje kaas en plaats die kort onder de grill; de kaas moet gesmolten maar niet gegratineerd zijn.
  6. Smelt de Solo.Voeg eerst de kappertjes met de kappertjesjus toe en doe er dan de rucola bij, niet verder verwarmen.
  7. Serveer op elk bord 2 aardappeltjes en lepel er wat saus langs.
Solo