Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar

158 25 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • Solo Vloeibaar
  • 1 eetlepel gesnipperde peterselie
  • 200 g kaviaar of viseitjes
  • 4 aardappelen
  • 2 eetlepels versnipperde biesloook
  • 2 dl volle yoghurt
  • peper
  1. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.
  2. Plet ze met de vork en roer er naar smaak de Solo vloeibaar door.
  3. Kruiden doen we enkel met de verse tuinkruiden, geen peper of zout!
  4. Duw de aardappelen in inox ringen en verwijder de vorm.
  5. Breng de yoghurt op smaak met zwarte peper en druppel rondom de aardappelen.
  6. Serveer de kaviaarof viseitjes apart in porties van 50 g.
Solo
Meer inspiratie

AardappelVoorgerecht