Gepeperde aardbeien met gebakken ananas

210 0 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 4 sneetjes ananas
  • 1 el Solo Light Vloeibaar
  • 15 g kristalsuiker
  • 10 mooie, schoongemaakte aardbeien
  • sap van een halve citroen
  • versgemalen peper
  • 0.25 l slagroom
  • 2 el honing
  • 200 g verse kaas
  1. Snijd de sneetjes ananas in blokjes en karameliseer met Solo en suiker.
  2. Snijd de aardbeien in tweeën, besprenkel met het sap van een ½ citroen en breng op smaak met peper (2 keer met de pepermolen draaien).
  3. Klop de slagroom op en meng met de honing en de verse kaas tot een mousse.
  4. Meng ook de gekarameliseerde ananasblokjes en de gepeperde aardbeien.
  5. Dresseer op een bord en werk af met de kaasmousse.
Solo